Οργασμοί στα τυφλά - Psycho Shrink

Ύστερα από απαίτηση πολλών τηλεθεατών, η εκπομπή «παρά λίγο ζωή σε έναν όμορφο εικονικό κόσμο» θα επαναληφθεί.

Κάπως έτσι δε θα μας τάιζαν επανάληψη τα κανάλια;

Ακολουθώντας τη δοκιμασμένη συνταγή σχηματισμού εντυπώσεων, θα συνεχίσω και σε αυτή την εκπομπή διάσπαρτων ιδεών, την ενασχόλησή μου με τον κυβερνοχώρο.

Όλα πια τα κάνουμε εκεί ή μάλλον, νομίζουμε ότι όλα τα κάνουμε.

Προχτές συνάντησα τη φίλη μου τη Μαρίνα, για δυο, τρία, πέντε μαρτίνια. Ανανεωμένο λουκ, αυτάρεσκο πετάρισμα βλεφαρόπτωσης, καλωδιωμένα αυτιά και τετράγωνα μάτια.

«Πώς πάει Μαρινάκι, αλλαγμένη σε βλέπω» της λέω.

«Φαίνεται;» απαντάει με βλέμμα πολλά υποσχόμενο. «Έχω νέους γκόμενους».

«Γκόμενους;» Ο πληθυντικός είναι της ευγενείας ή της ατερμάτιστης μαλακίας; -σκέφτηκα. «Και ο Μάνος; Χώρισες;».

«Καλέ, όχι! Ο Μάνος είναι ο αγαπημένος μου, δεν αλλάζει αυτό. Ο Σούπερ Γαμαόυα, ο Ντόντης, ο Κούλης και το Μελαγχολικό αγόρι, είναι οι νέοι μου γκόμενοι στο ίντερνετ.

Ο Μάνος μου έκανε κάνα δυο σκηνές όταν με τσάκωσε γυμνή μπροστά στον υπολογιστή, με κραγιόν παντού στο ποντίκι, το πληκτρολόγιο και την οθόνη, αλλά το ξεπεράσαμε και από τότε είμαι πιο προσεκτική.

Επικοινωνώ με το iphone κρυφά στην τουαλέτα και όταν ακούει αναστεναγμούς και κραυγές, τον έχω πείσει ότι σχετίζονται με τη δυσκοιλιότητά μου».

Προβληματίστηκα, είναι αλήθεια. Παλιά, είχαμε να κάνουμε με το τρίπτυχο σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες, όπου βιντεοταινίες, βλέπε ντοκιμαντέρ πορνογραφικού περιεχομένου, για την αναπαραγωγή της εξέλιξης των πιθήκων.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το σήριαλ Virtual Sex & the Cybercity.

Στην πρώτη σεζόν το σήριαλ είναι εικονικό, στη δεύτερη και την Τρίτη όμως, μήπως για να κρατήσει το κοινό του σε σασπένς, περάσει στο πραγματικό;

Η Μαρίνα μου ορκίστηκε γονυπετής, ότι την πραγματική της σχέση δε θα τη χαλάσει για χάρη των εικονικών της γκόμενων, αλλά εμένα μου είχε καρφωθεί η ιδέα ότι, παρόλο που το κέρατο πολλών παραμένει μόνο στο μυαλό τους και στην ανταλλαγή μερικών παθιασμένων τσατ, που δε σημαίνουν τίποτα όταν πατάς το log out, δεν παύουν να είναι κέρατο.

Άλλωστε, το πρώτο βήμα για να πράξεις ποιο είναι; Να σκεφτείς.

Όσο και αν παραμείνει η ιδέα στα σταυροδρόμια του εγκεφάλου, κάποια στιγμή μπορεί να χτυπήσει καλώδιο, που θα μεταφέρει τον ηλεκτρισμό και στα υπόλοιπα όργανα. Και τότε τρέχα γύρευε, ποιος ηλεκτρολόγος θα σου καταλαγιάσει το black out που βυθίζεσαι.

Προς το παρόν, εσείς όλοι οι αγαπητοί αναγνώστες, προσέχετε τα σημάδια.

ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΟΥ… ΚΛΙΚ ΕΔΩ!