Κατούρα όρθια αν μπορείς - Psycho Shrink

Τελικά ακούγεται, περίεργο αλλά o Stephen Hawkin, δεν τα ξέρει όλα για τη γένεση του σύμπαντος, ούτε για τις μαύρες τρύπες. Και ο λόγος; του ξέφυγαν οι γυναίκες.

Πρόσφατα διάβαζα στο Reuters τη δήλωσή του, πως θεωρεί ότι το μεγαλύτερο μυστήριο του κόσμου, είναι οι γυναίκες.

Τι να πουν και οι έρημοι οι άντρες που πάνε να λύσουν το γρίφο με ένστικτο, για το οποίο δεν πολυφημίζονται, από τη στιγμή που ούτε καν οι μαθηματικές εξισώσεις καταλήγουν σε αποτέλεσμα.

Όπως τα μεγαλύτερα μυστήρια και οι θρησκείες στηρίζονται πάνω κάτω στο δόγμα του «πίστευε και μη ερεύνα», έτσι αγαπητά αγόρια, αντί να προσπαθείτε ανεπιτυχώς να μας καταλάβετε, μπορείτε να αποδεχτείτε το μάταιο της υπόθεσης, να ενστερνιστείτε την αντίληψη ότι τα μυστήρια αν αναλυθούν εκτενώς θα χάσουν την γοητεία τους και να μας αγαπάτε.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα ήταν βοηθητικά, προκειμένου να προσεγγίσετε λίγο το γρίφο «γυναίκα».

Κάτι που δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάτε, είναι πως η γυναίκα είναι υπεραναλυτική.

Αυτό η τάση παρουσιάζεται σε όλους τους τομείς της ζωής της, από τους πιο απλούς μέχρι τους πιο πολύπλοκους.

Δεν αρκεί μόνο μια δήλωση, θέλουμε και την αιτιολόγηση, πράγμα που ακούγεται ιδιαίτερα λογικό, αν λάβει κανείς υπόψη και τις αρχές του σωστού επιχειρήματος. Πάντα θέλει επεξήγηση, ώστε να αποκτήσει γερές βάσεις.

Στις γυναίκες ακόμα, δεν αρέσουν οι φαλλοκρατικές γενικεύσεις προορισμένες να αποδείξουν την υπεροχή του ανδρικού φύλου.

Για παράδειγμα, αν όντως μόνο οι γυναίκες είναι οι κουτσομπόλες της παρέας, πώς γίνεται όλοι οι άντρες να έχουν ένα υπεραναλυτικό κατάλογο εύκολων και δύσκολων γυναικών;

Επίσης, την επόμενη φορά που θα αφήσετε υπονοούμενα για τις γυναίκες οδηγούς, σκεφθείτε πόσα ατυχήματα έχουν προκληθεί από σούπερ μίνι φούστα που βολτάριζε την οδό αυτάρεσκα.

Για να μην αναφερθώ στη γενίκευση υπερύψηλης διανόησης: κατούρα όρθια αν μπορείς.

Θα μπορούσαμε και εμείς να πούμε, γέννα αν μπορείς, πέρνα πόνους περιόδου μια φορά το μήνα αν μπορείς, κράτα σπίτι, δουλειά και παρέμεινε θεογκόμενος, όλα ταυτοχρόνως.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα κεφάλια των ανδρών και μόνο. Η ανταγωνιστική συμπεριφορά συχνά έρχεται ως υπεραναπλήρωση και αυτός ο μηχανισμός άμυνας χρειάζεται όταν σας γίνεται επίθεση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος συνέχεια να οδηγείτε, όταν δεν οδηγείτε!

Ελπίζω μέχρι τώρα να έχετε σκάσει χαμόγελο και να μην καθαρίζετε τις κάνες να πυροβολήσετε, γιατί απέναντι στα μυστήρια απαιτείται θαυμασμός και όχι ένοπλη επίθεση.

Για τη συνέχεια κλικ ΕΔΩ!