Κάποτε νόμιζα ότι ο όρος μεταλλαγμένος κολλάει μόνο στα φαγητά. Αυτό το λάθος το έκανα γιατί πίστευα στο γνωστό «δεν αλλάζει ο άνθρωπος χρυσό μου».

Ακόμα το πιστεύω, γιατί όντως δύσκολα αλλάζει, μα πολύ πιο εύκολα μεταλλάσσεται.

Μια βασική διαφορά ανάμεσα στο φαΐ και στους ανθρώπους, είναι ότι οι μεταλλαγμένες τροφές προέρχονται από μεταλλαγμένη πρώτη ύλη, ενώ οι μεταλλαγμένοι άνθρωποι τον τρώνε σε χρόνο απροσδιόριστο το ντουβρουτζά, πάνω στη μέση της εξέλιξής τους.

Επίσης, οι μεταλλαγμένες τροφές δεν ερωτήθηκαν αν θέλουν να μεταλλαχθούν, ενώ οι άνθρωποι με κρίση, έχουν το δικαίωμα επιλογής.

Ένα βασικό κοινό τους φυσικά, είναι ότι πρέπει να τα φάμε και τα δυο στη μάπα και να γεμίσουμε με περιττές θερμίδες, με βιταμίνη νούλα.

Βρες καλέ μου οπαδέ τις υγιεινής διατροφής τρόπους άσκησης, να καις τα λίπη στο κωλί και το μυαλό και γερή οδοντόβουρτσα για τα ούλα. Μη σου ξεμείνει τίποτα και πιάσει η τερηδόνα, σκάσει μύτη η ουλίτιδα και ματώσεις πρόωρα.

Το θέμα είναι ότι για να ασχοληθείς με τους μεταλλαγμένους, πρέπει αρχικά να πιάσεις τη μετάλλαξη στις υψηλές συχνότητες και αμέσως μετά να πέσεις στο πάτωμα, να κυλιστείς μαζί τους στη μικρότητα που τους χαρακτηρίζει.

Είναι τότε που σε πνίγει το κρίμα, γιατί ξέρεις ότι εσύ είσαι φτιαγμένος να κινείσαι κάπου από μέση και πάνω και σε αναγκάζουν αι συγκυρίαι να πιάσεις πάτο.

Οι μεταλλαγμένοι πάντως, είναι σχετικά εύκολα αναγνωρίσιμοι.

Τις περισσότερες φορές, λίγο χρόνο χρειάζονται και θα σου δείξουν τα «ταλέντα» τους.

Θα προσπαθήσουν να σε στολίσουν με μελιστάλαχτα επίθετα όταν τους κοιτάς και όταν γυρίζεις θα φτύνουν τη λέξη, μη συνηθίσει στη γλύκα η γλώσσα.

Θα στερούνται τη ζωή, γιατί είναι πολύ απασχολημένοι με τη δική σου. Την ψαχουλεύουν, την αναζητούν όπως οι στερημένοι τη δόση τους.

Μια λύση είναι να κυκλοφορείς κατσούφης για να μη σε ματιάσουν. Υπάρχει όμως κίνδυνος να μείνει η ρυτίδα εκεί πάνω στην τσάκιση που αφήνει η κακία στα πρόσωπα και ο καθρέφτης σου, αυτός που συχνά κοιτάς και σε θαυμάζει, δε στο επιτρέπει.

Επίσης να ξέρεις φίλε αναγνώστη, ότι οι μεταλλαγμένοι πάντα παίρνουν τα μέτρα τους. Τίποτα για αυτούς δεν είναι τυχαίο.

Οι λέξεις που συναντάνε στο διάβα τους έχουν πάντα μια κρυφή έννοια, τόσο κρυφή, που όσο και αν ψάξεις, ψάξε, ψάξε, δε θα την βρεις.

Έτσι έχουν πάντα ένα πλαν μπι, όσο μπι είναι και η πληγή που ξύνουν με το νύχι συνεχώς για να αφορμίζει.

Κρατάνε τα πάντα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μέτρα. Μηνύματα, βλέμματα, μυρωδιές, όλα είναι ένοχα, όλα είναι μια θεωρία συνωμοσίας.

Δεν τελείωσε το κράξιμο… πάτα EYEDOLL να διαβάσεις τη συνέχεια!!!!!