Η Μαρίνα και ο Μάνος πάνε εκδρομή. Είναι η πρώτη φορά που πάνε εκδρομή μαζί από τότε που άρχισαν να έχουν σχέση (ορολογία Μαρίνας), να πηδιούνται (ορολογία Μάνου).

Στο αυτοκίνητο επικρατεί σιγή. Οι σκέψεις σκόρπιες, γεμίζουν το μεταχειρισμένο Παντάκι που μουγκρίζει να φτάσει στο βουνό.

Μαρίνα:

«Τι όμορφα που θα είμαι με τον Μάνο μου ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο! Νομίζω ότι έχει φτάσει και η στιγμή να του πω πώς αισθάνομαι για κείνον. Είμαι ερωτευμένη ναι και αισθάνομαι υπέροχα!

Η κατάλληλη στιγμή έχει έρθει πια να του το πω, δεν κρατιέμαι. Θα του το εξομολογηθώ αύριο, την ώρα που θα παίρνουμε το υπέροχο πρωινό και εκεί μαζί με την υπέροχη μυρωδιά του φρεσκοψημένου καφέ, θα του πω τα υπέροχα λόγια, αφού έχω χτενιστεί υπέροχα, θα φοράω την υπέροχη κάζουαλ- σικ ροζαλί φορμούλα με τα υπέροχα αθλητικά μου ροζ- κουφετί, της Μπάρμπι αθλήτριας.

Ελπίζω μόνο να μην προσέξει ότι μέσα στη ροζ οπτασία που θα έχει μπροστά του, υπάρχει μια ολόκληρη γαβάθα Ben & Jerry’s, γεύση μπανάνα με σοκολάτα! Λες η γαβάθα να μου πετάξει κώλο;

Αχ! θα τρελαθώ. Γαμώτη, έπρεπε να προβάρω τη φόρμα μετά τη γαβάθα. Πήρα την άλλη τη μαύρη που με αδυνατίζει; Πρέπει να βρω έναν τρόπο να του πω να σταματήσουμε, να ψάξω τη βαλίτσα μου τώρα που είμαστε ακόμα κοντά.

Θα σπαστεί όμως και με τα δίκια του. Να πάμε τις πρώτες μας διακοπές με αρνητικό feeling;

Άσε, να μη σταματήσουμε. Ελπίζω να έχει φέρει καμιά πουκαμίσα του φαρδιά να τη φοράω και να το παίζω σεξουάλα, ότι το πετσί μου δεν αντέχει χωρίς κάτι το δικό του πάνω του, ενώ αυτός παράλληλα θα μυρίζει το άρωμά μου μόλις γυρίσουμε από το βουνό που με πάει εξορία.

Ο γλυκός μου, δε θέλει να με μοιραστεί με τίποτα, γι’ αυτό έκλεισε στην άκρη του θεού δωμάτιο. Εγώ, αυτός, γαμήσι και επιστροφή στη φύση. Σα δε ντρέπομαι! Πάλι σκέφτηκα το σεξ, ενώ το μωρό μου είναι τόσο ρομαντικό. Νομίζω πως θέλω να κάνω παιδιά μαζί του. Ελπίζω να μοιάζουν σε εμένα, που έχω πιο αμυγδαλωτά μάτια».

Μάνος:

«Δεν το περίμενα να βρω ο πούστης Nova στην άκρη του θεού. Πιάνουν και κει τα πιάτα; Είμαι ευτυχισμένος που δε θα χάσω Μάντσεστερ!

Αχ, κάπως έτσι φαντάζομαι τον παράδεισο, μπάλα και πήδημα αεροπλανικό. Ελπίζω να μην έχει πάρει πολλά τσουμπλέκια μαζί της και κυρίως, πολλά ρούχα. Την προτιμώ να κυκλοφορεί γυμνή.

Λες τελικά να το πηγαίνουμε για σχέση και καλά με τη Μαρίνα; Αχ, κατουριέμαι γαμώτο, πρέπει να κάνω μια στάση εδώ».

Το ηθικό δίδαγμα; Μη χάνεστε στη μετάφραση. Ποτέ δε θα βρεθούν οι απόλυτοι κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα.

Αν η ψυχολογία του κάθε φύλου θα μπορούσε να απεικονιστεί σχηματικά, οι άντρες θα ήταν κύκλοι – κάποιοι μάλιστα και φαύλοι.

Η σκέψη του άντρα κινείται κυκλικά, με σημείο έναρξης και τελείωμα φυσικά, στο πουλί του.

Οι γυναίκες πάλι, είναι  πολύγωνα, τίγκα στη γωνία, με σκέψη που σκαλώνει και στέκεται για υπερανάλυση και ψυχανάλυση, σε κάθε γωνίτσα βασανιστικά.

Είναι μάταιο να νομίζετε …

η συνέχεια στο eyedoll