Το έχω δηλώσει, άρα το έχω σώσει.

Αγαπάμε έρωτα, τον κυνηγάμε, μας παιδεύει, γουστάρουμε, μουλαρώνουμε, τον βαριόμαστε, τον ξαναβρίσκουμε και όλα τα ροζ βρίσκουν αιτία ύπαρξης!

Ωστόσο, ως γνήσιος Δίδυμος, του βρίσκω ξενέρωτα του έρωτα και αυτά δε μπορώ να τα παραβλέψω. Σας τα εκθέτω, να μην εκτεθείτε!

Ξενέρωτο νούμερο 1: Τα ηχηρά φιλιά.

Ναι καλά το πάτε, τα φιλιά που σέβονται τον εαυτό τους πρέπει να τα δίνουμε ζουμερά και υγρά, αλλά μέχρι ενός σημείου. Όσοι διαθέτετε τον ποταμό Νιαγάρα ανάμεσα στα δόντια σας και μετά βίας κρατάτε τις άγριες διαθέσεις σας, σας παρακαλώ, ξεχυθείτε ιδιωτικά. Μου έχει τύχει να συνταξιδεύω φουλ ερωτευμένη μαζί με τον έρωτά μου και άλλο ένα ζευγάρι φιλικό που έσταζε έρωτα, τόσο που νόμιζα ότι θα έπρεπε να αγοράσω μπρατσάκια από τα σάλια που ανταλλάσσονταν στο πίσω κάθισμα.

Ξενέρωτο νούμερο 2: Οι δημόσιες περιπτύξεις τύπου «σε σκίζω όπου λάχει».

Εσείς οι βλάχοι, όπου λάχει; Νο, νο, νο! στο τσακ έχω κρατηθεί να σηκωθώ να προσφέρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου στον κύριο που ήταν από κάτω και στην καβαλημένη κυρία (ή και το ανάποδο δεν έχει σημασία) και να τους πω: αγάπες μου, σας προσφέρω λίγες ώρες ξέφρενου πάθους, έχω και αμάξι, είστε για μια ξεπέτα;

Συνήθως αυτή η κατηγορία εραστών εμπίπτει και στο ξενέρωτο νούμερο 1 και τότε ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός. Αφήστε που μερικοί γουστάρουν να κοντεύουν να το κάνουν και πάνω σου, εκεί στη μέση του φραπέ να σου ζμπρώχνουν την πλάτη με μανία σα να σου δηλώνουν «καταλάβατε ότι είμαστε ερωτευμένοι ή πρέπει να ρίξουμε ένα κάμα σούτρα κατά μεσής της καφετερίας;».

Ξενέρωτο νούμερο 3:  τα τζουτζουκοεπίθετα.

Γούτσου γούτσου, τζουτζούκο μου, μπαρμπούνα μου, πιθήκι μου και απαπαπαπαπαπα ξενερουά ματ!

Όπου τα ακούω με χτυπάει η anorexia nervosa, σεβασμός στις ναυτίες μας παρακαλώ! Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας φέρει και όνομα και στη χειροτέρα, ένα «μωρό μου» είναι αρκετά περιγραφικό.

Ξενέρωτο νούμερο 4: Η ερωτευμενόφατσα.

Κάνε κλικ στο eyedoll για περισσότερη ερωτευμενόφατσα!