Χελοου γιου κρειζις! Ανησυχούμε σήμερα μην μας βγούνε οι προβλέψεις; Αμερικανιές φίλοι μην το χάνετε και αν το χάσετε βέβαια τη λύση την ξέρετε… Αμάντα και όχι ξερό ψωμί… την θέλουμε μια κάποια πολυτέλεια ύστερα από τόση υποτέλεια, έστω στο ψωμί!

Σας έχω τάξει έκπληξη δεν σας ξεχνώ… πλησιάζει η μέρα και… μετράει! Δευτέρα 23  θα διαβάζουμε Psycho Shrink στερεοφωνικά! Και εδώ στα γνωστά λημέρια που τα λέμε κάμποσο καιρό, αλλά και σε άλλες πιο ιδιαίτερες γωνιές… Όλοι είστε καλεσμένοι και ξέρετε πόσο φιλόξενη είμαι! Αναρχικοί, συντηρητικοί, ανοιχτόμυαλοι, στενόμυαλοι, κοκορόμυαλοι… κανένα πρόβλημα όλοι μαζί! Χατήρια δε σας χαλάω, γιατί αυτό που με νοιάζει είναι να τα βγάλουμε από μέσα μας αυτά που μας βαραίνουν, αυτά που μας τη σπάνε, μας την κολλάνε, μας ξενερώνουν και μας λερώνουν…

Το κάπνισμα επιτρέπεται  και ο καφές μυρίζει  αχνιστός και λαχταριστός, τα σφινοπότηρα είναι σε πρώτη θέση στη βιτρίνα έχουμε στρώσει τα σεμέν και τα ασημικά λαμποκοπούν!  Χαλαρώνετε, ξαπλώνετε, κάθεστε βολικά, κόβετε βόλτες και επικοινωνείτε, τα λέτε, τα χώνετε σε όλους! Τα θέματά μας πολλά, σχέσεις, υποσχέσεις, αναλύσεις, λύσεις, πολιτικά, παραπολιτικά, κουτσομπολιό (μαγείρεμα μη μου ζητήσετε έχει ήδη πολύ στην TV, έχω πάθει overdose)… ό,τι τραβάει το προβληματισμένο, αχανές βλέμα και του ανάβει φώτα πορείας, μπορεί να αποτελέσει θέμα συζήτησης για το δικό μας φτωχικό, το θέμα είναι να έχουμε να λέμε, όσο έχουμε, καλά το πάμε το καράβι… αναπνέουμε ακόμα!

Σιγά, σιγά θα γνωριστούμε με ακόμα πιο πολλούς, θα αγαπηθούμε, με κάποιους θα τσακωθούμε και θα βριστούμε, δε βαριέσαι έτσι είναι οι σχέσεις, έχουν άσπρο και μαύρο, ζεστό και κρύο. Στα ενδιάμεσα εμένα συγγνώμη αλλά με χάνετε… δεν τα μπορώ τα ναι μεν αλλά. Τα «αλλά»τα βαριέμαι,  τα «κάτι» τα υποπτεύομαι και τα «ίσως» με νανουρίζουν, οι γκρίζες αποχρώσεις με κουράζουν και για τα χλιαρά αδιαφορώ. Στα δυό άκρα με έχετε ή φίλη, ή εχθρό, αλλά φανατικά πιστεύω ότι μέσα από την αντίδραση έρχεται και η δράση και είτε θετική, είτε αρνητική, τουλάχιστον δεν είναι αδράνεια!

Περάστε λοιπόν, κοπιάστε στο κατώφλι μας κούκλες και όσοι κούκλοι αρέσκεστε να παίρνετε μάτι, τα θέματα ποικίλα, γυναικεία κυρίως, περάστε όπως είστε, για αυτό που είστε ή για αυτό που θέλετε να γίνετε… σαλπάρουμε! Φορέστε τα καλά σας, ή και τα καθημερινά σας, δυο σταγόνες άρωμα, γιαλί, μαλλί και σας περιμένω ΚΑΙ εκεί… eyedoll!!

www.eyedoll.gr